2016. december 30., péntek

Kedves Olvasóink!

A karácsonyra, Jézus születésének s egyben az év legszebb ünnepének meghittségére, örömeire, a készülődéssel járó kellemes fáradalmakra emlékezve már csak néhány nap, néhány óra maradt a 2016-os évből.

Amíg eljön a szilveszteri vigalom, az év végéhez közeledve átgondolhatjuk, mi minden történt velünk az elmúlt 12 hónap során. Mit értünk el az elhatározásaink és céljaink közül, melyeket még az év kezdetén állítottunk magunk elé. Mi az, amit sikerként könyvelhetünk el, s mit csinálnánk a jövőben másként, mi az, amit talán megbántunk és az elkövetkezőkben megpróbálunk jóvá tenni.
 
Ám ilyenkor nemcsak a múltba tekintünk, a jövőt is számba vesszük. Mert ez az új tervek szövögetésének, az új célok kitűzésének, és sokaknál a fogadalmaknak is az ideje. Persze, egy új év, mint minden kezdet, sok meglepetést és változást hozhat, melyek javíthatnak, avagy ronthatnak is a kialakult helyzeteken. Az új év küszöbén a legjobbakban reménykedünk, azt kívánva, hogy a következő esztendő még jobb legyen, mint az előző volt.

Lapunk szerkesztősége a 2017-es évben is minden igyekezetével azon lesz, hogy hitelesen, a város életében fontos történésekről számot adva tájékoztasson, és beszámoljon mindenről, ami Szepsi életét színesíti.
 
Boldog, örömökben és sikerekben gazdag új évet kívánunk minden kedves Olvasónknak!
 
Subovics Mónika
felelős szerkesztő




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése