2016. december 9., péntek

Ing. Ľubomír Somodi értékelése

A fejlődés városunkban teljesen megállt,  és előrelépésre nem is számíthatunk a polgármester önkényes ténykedése miatt, a mely nem ismer határokat.

A fő gond, hogy a polgármester képtelen kommunikálni a városi képviselőkkel, miközben olyan elképzelésekkel akarja megszerezni a lakosok támogatását, melyek a gyakorlatban nem megvalósíthatók. Ez továbbra is a félrevezetés időszaka, vagyis tart a féligazságok és hazugságok ismétlése, melyek végeredményben fékezik a fejlődést városunkban. 

Illusztrációként csak egy példát említenék a fejlődés akadályozására, mely a magyarországi pénzügyi támogatás megszerzését érinti az egyházi iskola építésére. Ez a projekt – az előterjesztett terv infrastruktúrája alapján - sokat adhat városunk minden lakójának, sőt a szűkebb környéknek is. A szóban forgó projekt csak azért lett lesöpörve az asztalról, mert a kezdeményezés még a polgármester elődje, Ing. Zachariaš István időszakából származik.

Mint volt aktív sportolót, a legjobban a futball sorsa bánt.

Javaslat a polgármester munkájához:

  • a polgármester úrnak végre be kellene látnia, hogy nemcsak azokat képviseli, akik megválasztották, hanem a város minden lakosát
     
  • a város tulajdonával úgy kell gazdálkodnia, mint a sajáttal, és nem hazardírozni vele
     
  • az oktatást kell támogatni, mivel az egészségen kívül semmi sem fontosabb, amit kívánhatunk a fiatal generációnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése