2016. december 1., csütörtök

Első szülinapját ünnepli a Szepsi Színes

Immár egy év telt el azóta, hogy először postaládájukba került a Szepsi Színes. Nagyon gyorsan elszaladt ez az év, legalább is mi így érezzük. Mintha csak tegnap lett volna, hogy lámpalázasan, elvárásokkal és reményekkel teli elküldtük az első cikkeinket, az első lapszámot a nyomdába. 

Sokat tanultunk az elmúlt hónapokban. Sok új ismeretre is szert tettünk, volt, ahol új összefüggéseket fedeztünk fel. Figyeltük Szepsi életének fontos mozzanatait, melyekből mára már összefoglalók százait kínáltuk olvasóinknak. Megosztottuk véleményünket, érdekességek után kutattunk, városunk történelmét tártuk fel, vállalkozóinkkal ismerkedtünk, megszólítottunk néhányat azok közül a kivételes személyiségek közül, akik itt élnek velünk. 

Folyamatosan próbálunk újítani, hogy a Szepsi Színes valóban színes maradjon, legyen szó akár a lap arculatáról, akár tartalmi kínálatáról, s erre a jövőben is figyelünk majd. Szeretnénk, ha a Szepsi Színest szívesen, élvezettel vennék kezükbe olvasóink, s mindenki megtalálná benne a számára érdekes olvasmányokat. 

Lapunk elektronikus formában is olvasható, s újabban cikkeink a szepsiszines.blogspot.sk oldalon is elérhetőek, ahol az írások még több illusztrációval jelennek meg. Reméljük, lapunk második évében is meg tudjuk tartani olvasóink érdeklődését, és a hónap végén kíváncsian és örömmel várják majd legújabb számunkat postaládájukba

Kellemes olvasást kívánunk lapunk első szülinapi számához!

Subovics Mónika
felelős szerkesztő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése