2016. december 3., szombat

Dobos Zoltán értékelése

Önmagammal szemben kritikusan értékelem az elmúlt két évet, és ez arra ösztönöz, hogy cselekvő legyek! Nyilván víziói minden képviselőnek vannak, más kérdés, hogy azok realizálhatóak-e. Számunkra az egyik prioritás az egyházi iskola épületének az építése. Ugyanakkor időszerű lenne már az általános dolgok (járdajavítás stb.) mellett mással is törődni, úgy mint például a közbiztonság javításával, munkahelyek teremtésével és a marginalizált lakosok helyzetével foglalkozni. 

A volt katonai javítóállomásból ipari parkot kellene létesíteni, avagy a volt Kvist Kft. épületcsarnokait vállalkozóknak lehetne bérbe adni, ezzel is munkahelyeket teremtve. Minden hozzáállás és pénz kérdése, ám egyértelmű, hogy ha uniós vagy egyéb forrásokból nem érkezik városunkba pénz, akkor nagyobb beruházásokra nem számíthat ez az önkormányzat. 

Tehát a pályazatok írásánál és azokért való lobbizásánál aktívabbnak kellene lenni. Magam részéről igyekszem lelkesedéssel tenni a városért, de cserébe gyakran azt tapasztalom, hogy más sajtótermékekeben „belém rúgnak“, támadnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése