2016. december 4., vasárnap

Ing. Imrich Ikrényi értékelése

Nem vagyok elégedett a Bodolló városrészben elért eredményekkel. A célkitűzéseim közül csupán a járdák javítása folytatódott és egy kisebb játszóteret sikerült kialakítani a halastavaknál, valamint a községi hangszóró kérdését, a „Bodollói napok” elindítását, a nem alkalmazkodó lakosok elkülönítését a városrésztől sikerült elérni, és a zöldnövények kiültetése is elkezdődött. 

A két éve lerakott csatornahálózat kolaudálásának hiánya miatt a lakosok egy része nem tud rácsatlakozni a hálózatra, a Bódva medre is rendezésre vár, mert jelenleg fennáll a veszély, hogy a folyó kiönt, a temetők sincsenek rendbe téve, a kultúrház rossz állapotban van, így a fiataloknak nincs lehetőségük a kikapcsolódásra megfelelő körülmények között, a kultúra csak a helyi önkéntes Búzakalász énekkórusnak köszönhetően működik. 

A Csemadok végre beindult és sikerült visszahoznia a történelmi és kulturális értékeket a bodollóiak életébe. A víz és az élet csak a helyi halászokat elégíti ki, és még várat magára a szabadidős térség befejezése, amely a szepsieket szolgálná. Padok elhelyezése, több hulladékgyűjtő, az ígért bicikliút (gyalogosok számára is), egy második játszótér a község központjában, a főtér kikövezése, egy tiszta autóbusz-megálló, a kultúrház felújítása, a tájház megépítése, a temetők elkerítése, a futballpálya visszaadása a sportolóknak – ez az én célom és a bodollói bizottság igyekezetének is a célja már a választási időszak kezdete óta. Sajnálom, hogy a község fejlesztését nem az anyagiak hiánya gátolja, hanem a képviselők helytelen kommunikációja és a polgármester tapasztalatlansága az önkormányzati munka terén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése