2016. december 2., péntek

Bc. Erika Čajkovská értékelése

Kezdetben az új vezetőségben mindenki tele volt lendülettel, tenni akarással Szepsiért, a lakosokért. Voltak azonban, akik elfelejtették, hogy a lakosokat képviselik, azokat, akik megválasztották őket, s akiknek szebb és jobb életet ígértek a városban, ahogyan ezt a lakosok el is várják. Az ígéret csak ígéret maradt és elkezdődött egy belső harc, tele intrikákkal, veszekedésekkel és rágalmazással. 

Az első év után a képviselőknek a lendülete alábbhagyott, megfeledkeztek a város lakosairól, nem történt előrelépés a tervekben és az elkezdett pályázatokban. Mint képviselő azt szeretném, hogy történjen előrelépés, hogy ne dobjuk el a jó projekteket, amelyeket még az előző vezetés hagyott az új vezetésre. Csakis közös erővel, a városi képviselők egymás iránti toleranciájával várható előremozdulás. 

Én, mint volt rendőr, érzem a felelősséget, képviselői tisztségemet (megbízatásom csak egy éve tart) a legjobb tudásom és lelkiismeretem szerint végzem, ezért nem jelent gondot, hogy megszólaljak, ha valami törvényellenes és igazságtalan történik. Személy szerint mindent megteszek annak érdekében, hogy véget érjen az üres ígéretek, a nem befejezett projektek és víziók időszaka, hogy mi mindnyájan, a város polgáraiként elégedetten és biztonságban élhessünk Szepsiben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése