2016. december 2., péntek

Félidőben Szepsi önkormányzata

Két év telt el az önkormányzati választások óta. A 2014-ben megválasztott képviselő-testület mindennapjai nem egyszerűek, a városatyáknak sok külső és belső gonddal kell megküzdeniük.

A választási időszak feléhez érve nem ok nélküli az értékelés, a mérlegelés, mi az, amit eddig sikerült elérni, s melyek azok a tervek, amelyek nem teljesültek, s máig csak ígéretek maradtak. Milyen irányt vettek a város dolgai, az eredmények vagy a kudarcok határozták-e meg az elmúlt időszakot…

Megannyi kérdés, amelyek vélhetően a város lakosait is foglalkoztatják. A Szepsi Színes szerkesztősége ezért azt kérte a város polgármesterétől és a képviselő-testület 13 tagjától, hogy röviden értékeljék az elmúlt két évet, képet adva ezzel arról, ők hogyan látják az önkormányzat tevékenységét. Kérdésünkre nem válaszolt mindenki, a lehetőséget csak a képviselők fele használta ki.

Ma estétől kezdődően, minden nap egy újabb képviselő értékelését osztjuk meg Önökkel. Kivéve azokét, akik nem nyilatkoztak: JUDr. Ing. Slavomír Borovský, Ing. Július Grulyo, Mgr. Gabriela Janičová, Iveta Kmeťová, Jaroslav Pupala, Roland Szabó.

-sm-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése