2016. november 30., szerda

Egy fiatal pénzügyes

Veverica Nikolas több éve a ProSight Finance Rt. tanácsadó cég ügyvezetője. Ügyfelei a szepsi inkubátor házban lévő irodájában kereshetik fel.

Milyen szolgáltatásokat biztosít a cég ügyfeleinek?

A ProSight Finance komplex pénzügyi közbenjárást nyújt klienseinek a pénzügyi piac 6 szektorában (biztosítás, tőkepiac, banki betétek, hitelek, nyugdíjcélú megtakarítás, kiegészítő nyugdíjcélú megtakarítás). A weboldalunkon megtalálhatják a konkrét partnereinket és részletes tevékenységünket. 

Milyen indíttatásból választotta ezt a szakmát, mióta foglalkozik tanácsadással?

Kis koromtól imádom a számokat. Középiskolás koromban megismerkedtem három szimpatikus fiatal sráccal, akik a pénzügyi piacon szerettek volna valami újat létrehozni. Ma ők a részvénytársaság vezetői, én pedig az egyik ügyvezető. 2012 óta foglalkozom tanácsadással. Megalapítottam a saját cégemet is (DDEJNN Kft.). Nem hiszem, hogy ezt a szakmát választottam volna, inkább ez a szakma választott engem. Végülis az szomorított el, hogy az életünk során gyakran különböző pénzügyi döntések előtt állunk, és nincs meg a kellő alap ahhoz, hogy helyesen tudjunk dönteni. Az emberek ilyen helyzetben általában ismerős tanácsára hagyatkoznak, ami nem mindig sül el jól.

Mint fiatal vállalkozó, mit tanácsolna a most kezdő fiataloknak, akik megélhetésüket vállalkozóként képzelik?

Fel kell készülniük arra, hogy nem minden megy mindig úgy, mint a karikacsapás. Attól erősödik a vállalkozás, ha sikerül megoldani az adandó problémákat és kiküszöbölni a nem működő elemeket, a tapasztalatot pedig semmi pénzért nem lehet megvenni. Mindenekelőtt fontos a kitartás. Ha valaki nem tudja hogyan tovább, gondoljon vissza arra, miért kezdte el az egészet. Olyan vállalkozóvá akarjanak válni, akitől szívesen elfogadnák azt a szolgáltatást, terméket, melyet ők maguk kínálnak.

-sm-


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése