2016. november 20., vasárnap

Szepsiből Floridába

Már javában zajlik a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezője, melyen egyelőre sem a magyar, sem a szlovák csapat nem büszkélkedhet kiemelkedő teljesítménnyel. Ennek ellenére az idei kontinensviadalon a nemzeti tizenegyek izgalmas mérkőzéseket biztosítottak a nézők, így a szepsi rajongók számára is. A labdarúgás szerelmesei a Magyar Ház udvarán izgulták végig a fordulatos Eb-meccseket. A szervezők tippversennyel színesítették a vetítéseket, melyek során a nézők összesen 187 szelvényt adtak le.

A 44 helyes tipp közül a floridai Zabó Ádámot sorsolták ki, aki a magyar válogatott mezét kapta ajándékba. A bajnokság idején épp a nyári vakációját töltötte a nagyszüleinél Szepsiben, viszont időközben már visszautazott Amerikába, így nyereményét postán kapta meg. Ádám kicsi  kora óta a focizásnak szenteli minden szabadidejét, ezért nem meglepő, hogy különösen örült a díjnak: „A magyar mez csodásan néz ki! Köszönöm, hogy részt vehettem a vetítéseken”− tette hozzá.

A főszervezők, vagyis a Via Nova Ifjúsági Csoport Szepsi Alapszervezete és a Tippelések ezúton is gratulál a győztesnek!

A nyereményjátékban való részvétel feltétele nem a pontos végeredmény, hanem a győztes csapat vagy a döntetlen mérkőzés megtippelése volt. A szelvényen a tippelőnek azt is fel kellett tüntetnie, hogy a magyar vagy a szlovák labdarúgó válogatott mezét szeretné-e megnyerni. A fődíjért csak a helyesen tippelők versenyezhettek, azonban a többi játékos sem távozott üres kézzel, hiszen a mérkőzéseket követően a szervezők különböző frissítőket sorsoltak ki.

Bartók Csongor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése