2017. március 1., szerda

Kedves Olvasóink!

Eltelt az új év első két hónapja, s mára már megszokottá vált számunkra a 2017-es év nyüzsgése is. Legtöbben nap mint nap azon dolgozunk, hogy egyre közelebb kerüljünk az év elején kitűzött céljaink eléréséhez. Emellett természetesen megoldunk egyéb gondokat is, szép élményeket is megélünk, aztán néha egy pillanatra megállunk a világ történései felett, de mindenekelőtt éljük életünk mindennapjait, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban, de soha meg nem állva, apró örömök és kihívások sodrásában. Az persze már most nyilvánvaló, hogy közösségi szempontból ez az év is tartogat eseményeket, feladatokat bőven. Az idei év sem telik el választások nélkül, novemberben az ország, így városunk és környéke is új megyei képviseletet választ majd.

A Szepsi Színes február végi számával kezdi az idei évet, és ez a kezdet nemcsak az időpont miatt rendhagyó, ezúttal a lapszám terjedelmével is eltér a megszokottól. Egy új rovatot is indítunk, az elmúlt évi, vállalkozókat bemutató sorozatunkat pénzügyi tanácsadói rovat váltja fel, ahol a címének megfelelően, a Pénzügyekről egyszerűen kívánunk szólni.  Olvasóink hónapról hónapra fontos információkat és ismereteket szerezhetnek a mindennapi pénzügyek világából, mely mindnyájunk életének nélkülözhetetlen része. A rovatot Zsupcsan Zoltán, a Pénzügy.sk főszerkesztője szerkeszti majd.

Reméljük, hogy olvasóink ebben az évben is figyelemmel kísérik munkánkat, s havilapunkban ezután is megtalálják a számukra érdekes olvasnivalót. Kellemes időtöltést kívánunk az idei első számunk olvasása közben.

Subovics Mónika
felelős szerkesztő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése