2017. március 14., kedd

II. Szepsi kvíz

Szoros verseny után győzött a Tornai ICS csapata, második helyen az MKP Szepsi, harmadik helyen pedig a 12-es csapat végzett. A II. Szepsi kvíznek március 4-én a Piano Club Café adott otthont.
A Via Nova Ifjúsági Csoport és a Magyar Közösség Pártja immáron második alkalommal szervezte meg a Szepsi kvízt. Hatvanöt játékos tizennégy csapatba tömörült, hogy csoportosan mérkőzzön meg a fődíjért, mely egy 50 euró értékű Piano Club Café utalvány volt. Szoros küzdelem után a Tornai ICS gyűjtötte a legtöbb pontot, második helyen az MKP Szepsi csapata végzett, a szimbolikus dobogó harmadik fokára pedig a 12-es csapat állhatott fel. A 12. sz. Bercsényi Miklós cserkészcsapatnak ez már a második dobogós helyezése, ugyanis az I. Szepsi kvízt ők nyerték. Ezalkalommal olyan témákkal készültek a kvízmesterek, mint az olimpia, március 15-e, Földünk országai, zene, közélet és mindennapok, világirodalom valamint az Oscar-díj. A játékban résztvevő csapatok abc sorrendben a következők voltak:

12-es csapat, Barack csapat, Egressy, KCÚBaR, Kukorica csapat, Makranci ICS, MKP Szepsi, Regfilm, Salka junior, Salka tanárok, Szepsi ICS, Tornai ICS, Vihar a biliben, Viri Doctissimi

A III. Szepsi kvíz időpontját a szervezők májusra tűzték ki, pontos dátumot egyelőre nem közöltek.
 
Bartók Csongor

1. helyezett - Tornai ICS


 2. helyezett - MKP Szepsi


3. helyezett - 12-es csapat






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése